Ubuntu (linux) voor desktops

Het open source Ubuntu desktop-besturingssysteem voedt miljoenen pc's en laptops over de hele wereld.

Compleet

 

Ubuntu wordt geleverd met alles wat u nodig hebt voor uw organisatie, school, thuis of onderneming te leiden. Alle essentiële applicaties, zoals een office suite, browsers, e-mail en media-apps zijn vooraf geïnstalleerd en duizenden meer games en applicaties zijn beschikbaar in het Ubuntu Software Center.

Functies verkennen ›

Open source

 

Ubuntu is altijd gratis geweest om te downloaden, gebruiken en delen. Wij geloven in de kracht van open source software; Ubuntu zou niet kunnen bestaan ​​zonder zijn wereldwijde gemeenschap van vrijwillige ontwikkelaars.

Secure

 

Met een ingebouwde firewall en antivirussoftware is Ubuntu een van de veiligste besturingssystemen die er zijn. En de langetermijnondersteuningsreleases geven u vijf jaar beveiligingspatches en updates.

Beschikbaar

 

Computing is voor iedereen, ongeacht nationaliteit, geslacht of handicap. Ubuntu is volledig vertaald in meer dan 50 talen en bevat essentiële ondersteunende technologieën.

Ziet er geweldig uit op de nieuwste apparaten

 

Ubuntu 16.04 LTS is de laatste release van Ubuntu. Ontworpen om mooi te werken aan de nieuwste laptops, desktops en apparaten met aanraakscherm, het ziet er ongelooflijk mooi uit op hoge resolutie schermen en met touch screen is het nu nog gemakkelijker te gebruiken.

Beschikbaar op een enorm scala aan hardware

 

Canonical werkt samen met 's werelds toonaangevende computerfabrikanten om te certificeren zodat Ubuntu op een groot aantal apparaten werkt. Het betekent dat Ubuntu nu beschikbaar is bij duizenden retailers in China, India, Zuidoost-Azië en Latijns-Amerika.

En Ubuntu is niet alleen voor de desktop, het wordt gebruikt in datacenters over de hele wereld en voedt alle denkbare soorten servers en is verreweg het populairste besturingssysteem in de cloud.

Meer informatie over onze partners

Ondersteuning en beheer

 

Ubuntu Advantage is het professionele ondersteuningspakket van de experts van Canonical. Krijg 24x7 ondersteuning met toegang tot technici met ervaring uit de eerste hand van uw problemen. Het omvat Landscape, het Ubuntu-systeembeheertool, voor monitoring, beheer, patching en compliance-rapportage op al uw Ubuntu-desktops.
 

Meer informatie over Ubuntu Advantage ›

Gesteund door Canonical

 

Canonical is een wereldwijd softwarebedrijf en de nummer één Ubuntu-serviceprovider. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om deskundige training, ondersteuning of consultancy te ontvangen voor een vergoeding die de verdere ontwikkeling van Ubuntu ten goede komt.

Meer informatie over Canonical ›

Nederlandse Ubuntu gemeenschap

 

Ubuntu Nederland is het aanspreekpunt in Nederland en Vlaanderen (in samenwerking met Ubuntu-BE) voor Nederlandstalige Ubuntugebruikers. Neem een kijkje bij de Nederlandse Ubuntu gemeenschap ›

© 2015 by @com group. Proudly created with Wix.com @com Ubuntu linux

  • Grey Google+ Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now